Wachtwoord vergeten? Reset je wachtwoord.

Vraag en antwoord

Vraag en antwoord

1. Wat maakt ExpertUpdate anders dan de bekende marketingblogs of blogplatformen over sociale media?

Experts op marketingblogs schrijven om zichzelf te promoten. Daarom is die informatie ook gratis. De beste tips en advies houden ze voor zichzelf. Dat is ook logisch, want dat is hun 'handelswaar'. Experts op ExpertUpdate staan volledig in dienst van jou. Hun informatie is kort, bondig en direct toepasbaar. Dat bespaart je tijd en je weet zeker dat je niets mist.

 2. Ik heb al een training sociale media gedaan. Wat biedt ExpertUpdate mij extra?

Een training sociale media is een goede basis om te starten met socialmedia-marketing. En daarna...moet je bijblijven wil je niet achterlopen. En daarvoor is ExpertUpdate: het is het logische vervolg op je training, cursus of opleiding. Je vult je basiskennis aan met actuele vakkennis uit de praktijk via de wekelijkse nieuwsbrief. Die wekelijkse informatie vind je ook terug op de website. Op de website vind je daarnaast ook uitgebreide basiskennis.

3. Wat kan ik verwachten van een lidmaatschap op ExpertUpdate?

De ontwikkelingen op het gebied van sociale media gaan snel. Wat vandaag werkt, werkt morgen niet meer. Wil je bijblijven, dan kost je dat al snel een paar uur per week. Onze experts doen dat allemaal al voor jou. Zij duiden en lichten de ontwikkelingen op socialmedia-gebied toe.  Zo haal jij -kosteneffectief- het maximale uit je socialemedia-inspanningen. En dat voor minder dan 82 cent per dag!

4. Ik heb al weinig tijd voor sociale media, moet ik nu ook nog ExpertUpdate Social Media gaan bijhouden?

ExpertUpdate Social Media bespaart je juist tijd. Met onze praktische informatie kun je je spaarzame tijd zo goed mogelijk gebruiken.

5. Kan ik mijn account delen met mijn collega's?

Ja dat kan. Neem dan een voordeling bedrijfsaccount.

6. Hoeveel updates kan ik verwachten per maand? 

Je ontvangt minimaal 1x per week een e-mail met uitgebreide, praktische informatie over sociale media. Is er brekend nieuws, dan ontvang je een extra mail. Alle onderwerpen staan ook op de site. Via de suggestiebox op de site kun je aangeven over welke onderwerpen je meer wilt weten. 

 

Niet gevonden wat je zocht? Mail dan je vraag naar info@expertupdate.nl