Wachtwoord vergeten? Reset je wachtwoord.

Je eigen ExpertUpdate

Je eigen ExpertUpdate

Er zijn veel meer vakgebieden waar men de behoefte heeft aan bundeling van expertise en korte en krachtige informatie die direct toepasbaar is in de praktijk.

Heb je specifieke kennis in huis? Dan nodigen we je graag uit dat te delen via je eigen ExpertUpdate (uitgave). De content lever je zelf. Wij ondersteunen je desgewenst met de organisatie eromheen, met (online) marketing en abonneewerving, met (eind)redactie en design.

Als expert?

Stel je bent expert op een bepaald gebied. Je deelt je kennis misschien al online voor je eigen personal branding. Ga een stap verder en biedt AL je kennis aan op ExpertUpdate. Samen met een aantal collega's kun je zo een heel vakgebied bestrijken. Dit geldt ook voor wetenschappers: begin je eigen wetenschappelijke uitgave op ExpertUpdate.

Als bedrijf?

Ook binnen bedrijven is veel kennis aanwezig. Je kunt deze kennis aanbieden in de vorm van een lidmaatschap en zo extra inkomsten genereren. Of je koopt als bedrijf de ruimte voor een uitgave en biedt het lidmaatschap gratis aan. Je verspreidt zo je kennis en hebt meteen een mooie promotietool.

Als uitgeverij?

Vakmedia hebben het lastig. De aantallen abonnees en advertenties dalen en de vaste lasten stijgen alleen maar. Stop met het uitgeven van 'onafhankelijke content' wat eigenlijk één lange advertorial is. Ga voor digital only! En begin op ExpertUpdate een vakblad zoals een vakblad oorspronkelijk bedoeld is: met concrete vakinformatie zonder de ruis van advertenties of andere betaalde content.

Interesse?

Neem dan contact met ons op.