Wachtwoord vergeten? Reset je wachtwoord.

Alles over de zakelijke inzet van Facebook | ExpertUpdate Rene Schipper

Facebook

In 2004 stond onder anderen huidig directeur Mark Zuckerberg aan de wieg van Facebook dat in eerste instantie begon als een applicatie bedoeld voor de studenten van het Amerikaanse Harvard. Later mochten andere universiteiten lid worden en in 2006 het grote publiek. In Nederland zaten wij toen nog vooral op Hyves, een soortgelijk Nederlands sociaal netwerk. Pas in 2011 kwam hier de grote overstap naar Facebook en vandaag de dag hebben zo’n 9 miljoen Nederlanders een account op het platform.

Het is het grootste sociale netwerk in de wereld en in 70 talen beschikbaar.

Ook bedrijven ontdekten Facebook in de afgelopen jaren. Het is een prachtig kanaal om interactie aan te gaan met je publiek. Naast adverteren en marketingactiviteiten biedt het de mogelijkheid te praten met, maar vooral ook te luisteren naar je (potentiële) klanten. Voor veel bedrijven is het een extra servicekanaal geworden en wordt het ingezet om vragen te beantwoorden en klachten te behandelen.

De ontwikkelingen gaan snel op Facebook. Regelmatig komen er nieuwe opties en functionaliteiten bij of wordt de lay-out aangepast. Op ExpertUpdate houden we je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes en ontwikkelingen!

Lees meer