Wachtwoord vergeten? Reset je wachtwoord.

Disclaimer

Disclaimer

1) Algemeen

ExpertUpdate besteedt voortdurend de uiterste zorg aan de inhoud en samenstelling van haar site. ExpertUpdate is op geen enkele wijze aansprakelijk voor directe of indirecte schade voortvloeiend uit het gebruik van de informatie die aangeboden wordt op ExpertUpdate.

2) Aansprakelijkheid

ExpertUpdate is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit gebruik van de informatie op ExpertUpdate.nl. ExpertUpdate geeft geen garanties met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Aan de aangeboden informatie op ExpertUpdate kun je geen rechten ontlenen.

3) Technisch functioneren

ExpertUpdate besteedt de uiterste zorg aan de gebruiksvriendelijkheid en de technische ondersteuning van haar site. We garanderen echter niet het foutloos en/of ononderbroken functioneren ervan.

4) Externe partijen

ExpertUpdate bevat soms verwijzingen (links) naar websites van externe partijen. Indien sprake is van een externe link, is ExpertUpdate niet verantwoordelijk voor deze site(s) en de inhoud ervan.

5) Auteursrecht

Alle teksten en beeldmateriaal op ExpertUpdate zijn auteursrechtelijk beschermd. Het staat je echter vrij om teksten en beeld te delen via de socialmediadeelbuttons.

6) Uitbreiding informatie

ExpertUpdate behoudt zich het recht voor om te allen tijde en zonder kennisgeving veranderingen door te voeren op haar site.