Wachtwoord vergeten? Reset je wachtwoord.

Herman Couwenbergh

In 1999 begon ik mijn digitale carrière bij de eerste ISP die 'gratis' Internet aanbood (en daar fl 19,95 voor vroeg). Die ISP werd overgenomen door Newconomy (het Internet Powerhouse van Maurice de Hond) en daarna door Tiscali; het oude World Online. Daar mocht ik de portals van Tiscali.nl en 12move.nl mee inhoud geven. Ik introduceerde er Webcare voor het woord bedacht werd. Mijn taak was onder andere trends op Internet in de gaten te houden, dus in mei 2007 opende ik mijn Twitteraccount @Hermaniak. Dat jaar schreef ik 3 tweets, in 2008 liep dat op tot 13 en nu zijn het er meer dan 92.000... In 2010 begon ik dagelijks te bloggen voor Twittermania.nl waar ik mede-eigenaar van werd. Op die manier werd ik 'Mr Twitter' in Nederland, een rol die ik hier nu verder ga uitbouwen en opnieuw hoop waar te maken.
Sinds 2011 zelfstandig Online Consultant, trainer en spreker met /cc Couwenbergh Communiceert. Samen met Peter Sjoerdsma founder van ExpertUpdate.

Wil je me inhuren?
Je kunt me via de knop onder mijn profielbadge boeken voor: trainingen Twitter, social media inspiratiesessies, tijdelijke online projecten met een socialmedia-marketing component.