Wachtwoord vergeten? Reset je wachtwoord.

Dinotra Heymans

Afstand verkleinen tussen mensen, hen met elkaar verbinden en informeren door het inzetten van social media is waar mijn passie ligt.

Ik specialiseer mij vooral in de social media die ingezet worden voor landschapsbeheer, cultuurlandschap en natuur. Bijvoorbeeld door het geven van workshops, het beheren van de online-kanalen, het geven van advies of online verslag leggen tijdens evenementen, bijeenkomsten of anders. Denk aan de bekende online-kanalen Facebook, Facebook Live, Snapchat, Instagram, Instagram Memories, Pinterest, Twitter, LinkedIn, LinkedIn Pulse, YouTube of Google+. En vergeet niet het vloggen dat steeds populairder wordt. Dit laatste kan namelijk ook zeer goed zakelijk worden ingezet. Ook is het belangrijk om de jeugd, hun opvoeders en docenten mee te nemen in alles wat er online mogelijk is.

Met workshops op scholen aan de kinderen, docenten en opvoeders, wordt de kennis over welke online-kanalen er zijn, hoe zij werken, wat er zo geweldig leuk aan is, maar ook wat de valkuilen kunnen zijn, vergroot.