Wachtwoord vergeten? Reset je wachtwoord.

Brendan Thesingh

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in het bedenken, adviseren, leiden en uitvoeren van digitale marketing-communicatieprojecten, met name op het gebied van SEO, SEA en social media. Van idee tot uitvoeren en bewaken van financiële, operationele, juridische en operationele randvoorwaarden, altijd op het snijvlak van techniek, business en communicatie. Ik kan van begin (idee/brainstorm) tot eind (beheer en operatie) digitale projecten leiden. Daarbij zorg ik ervoor dat er de ideale mix is tussen efficiëntie en economie tegenover innovatie en creatie. Optimaal resultaat behalen in samenwerking met afdelings- en grensoverschrijdende stakeholders. Liefst werk ik aan innovatieve en complexe projecten. Voor Expert Update ben ik aangetrokken vanwege mijn kennis over Google+. Daar heb ik meer dan 60.000 volgers.

Artikelen van Brendan Thesingh
8 manieren hoe Google Mijn Bedrijf je klanten brengt
Brendan Thesingh

8 manieren hoe Google Mijn Bedrijf je klanten brengt

Google Mijn bedrijf is de bedrijfspaginavorm van Google+. Het is echter niet alleen een Google+pagina, maar ook een vermelding in de zoekmachine en in Google Maps. Er is een aantal goede redenen om een pagina op Google Mijn Bedrijf (GMB) te beginnen of weer af te stoffen.

Tips voor Google Hangouts deel 2
Brendan Thesingh

Tips voor Google Hangouts deel 2

Vorige week hadden we een aantal tips voor Hangouts on Air om je voor te bereiden. In deel 2 geven we tips voor de daadwerkelijke uitzending. Natuurlijk heb je geoefend en ben je nu wijzer in hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn. De volgende tips zijn in volgorde van hoe de uitzending verloopt en wat je klaar moet hebben.

Tips voor Google Hangouts deel 1
Brendan Thesingh

Tips voor Google Hangouts deel 1

Dit jaar bestaat Google+ alweer 5 jaar en daarmee Hangouts ook. Hangouts is de naam van alle communicatiemiddelen van Google met uitzondering van Gmail. Het is een platform voor chatten/messaging, (video)bellen, videoconferencing en live videoconference streaming. Hier volgen een aantal essentiële achtergronden om je weg te vinden in de mogelijkheden en tips voor het professioneel gebruik van de videoconferencing en live videostreaming. In deel 1 beginnen we met...

In 8 stappen Google+ Collecties gebruiken
Brendan Thesingh

In 8 stappen Google+ Collecties gebruiken

Het is mogelijk om met Google+ Collecties duizenden volgers te krijgen, want deze worden apart gepromoot op Google+. Daarnaast is het een goede manier om je huidige volgers te helpen bij het volgen van je berichten. Hier volgt wat je moet doen om een Collectie te maken en deze te laten groeien.

Nieuw design Google+: wat betekent dat?
Brendan Thesingh

Nieuw design Google+: wat betekent dat?

Google+ is nu alweer meer dan 4 jaar oud. Het sociale netwerk van de zoekgigant heeft in die tijd al redelijk wat ingrijpende uitbreidingen en veranderingen ondergaan, zowel wat betreft design als functionaliteit. We nemen de meest recente wijzigingen onder de loep.

Google+: verleden, heden en toekomst
Brendan Thesingh

Google+: verleden, heden en toekomst

Google+ is nog wat onderbelicht gebleven op ExpertUpdate, maar Brendan Thesingh gaat ons als gastexpert de komende tijd helemaal bijpraten. “Als bedrijf Google+ gebruiken is direct je vindbaarheid verbeteren”, zegt Brendan. Reden genoeg dus om door te lezen.

Meer artikelen

Meer...

Het complete archief van artikelen op datum van deze auteur…