Wachtwoord vergeten? Reset je wachtwoord.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

1) Algemeen

ExpertUpdate biedt online vakinformatie aan in de vorm van een lidmaatschap.

Er zijn 3 soorten lidmaatschappen:

  • de gratis proefmaand
  • het betaald lidmaatschap dat maandelijks stilzwijgend verlengd wordt
  • het jaarlidmaatschap dat jaarlijks stilzwijgend verlengd wordt.

Elk lidmaatschap is op persoonlijke titel, tenzij anders is overeengekomen

2) De gratis proefmaand

Voordat je besluit een betaald lidmaatschap te nemen, kun je een eenmalig gratis proefmaand nemen. Deze proefmaand stopt vanzelf na 1 maand. Afsluiten van een proefmaand doe je door je te registreren op de site van ExpertUpdate.nl. Met de inloggegevens die je ontvangt, heb je vervolgens toegang tot de website van ExpertUpdate.nl en ontvang je de wekelijkse nieuwsbrief per e-mail. Deze inloggegevens zijn strikt persoonlijk.

3) Betaald lidmaatschap na gratis proefmaand

Tijdens of na de gratis proefmaand kun je je opgeven voor een betaald lidmaatschap. Neem je tijdens de proefmaand een betaald lidmaatschap, dan gaat dat pas in na de gratis proefmaand. Met een betaald lidmaatschap heb je toegang tot alle informatie op ExpertUpdate, de uitgebreide kennisbank en ontvang je de wekelijkse e-mailnieuwsbrief.

De kosten van het betaalde maandlidmaatschap worden maandelijks via automatische incasso geïnd. De kosten van het betaalde jaarlidmaatschap worden jaarlijks via automatische incasso geïnd of na toezending factuur betaald.

4) Meteen betaald lidmaatschap

Als je meteen een betaald lidmaatschap neemt, is de eerste maand gratis. Afsluiten van een betaald lidmaatschap doe je door je te registreren op de site van ExpertUpdate.nl. Met de inloggegevens die je ontvangt, heb je toegang tot alle informatie op ExpertUpdate, de uitgebreide kennisbank en ontvang je de wekelijkse e-mailnieuwsbrief.

De kosten van het betaalde maandlidmaatschap worden maandelijks via automatische incasso geïnd. De kosten van het betaalde jaarlidmaatschap worden jaarlijks via automatische incasso geïnd of na toezending factuur betaald.

5) Termijn lidmaatschap

Een maandlidmaatschap duurt een maand. Voorbeeld: je neemt 23 april een betaald maandlidmaatschap. Je lidmaatschap loopt dan tot en met 22 mei. Een jaarlidmaatschap duurt een jaar.

6) Beëindigen van een betaald lidmaatschap

Als je een betaald maandlidmaatschap neemt na een gratis proefmaand, dan is je betaalde lidmaatschap per maand opzegbaar. Als je een betaald jaarlidmaatschap neemt na een gratis proefmaand, dan is je betaalde lidmaatschap per jaar opzegbaar.

Als je meteen een betaald maandlidmaatschap neemt (en dus de eerste maand gratis krijgt), is dit lidmaatschap na de tweede maand opzegbaar. Als je meteen een betaald jaarlidmaatschap neemt (en dus de eerste maand gratis krijgt), is dit lidmaatschap na een jaar plus 1 maand opzegbaar.

Voor het beëindigen van een lidmaatschap moet er 10 dagen voor het einde van een lidmaatschapstermijn schriftelijk opgezegd worden. Deze termijn hebben we nodig om de automatische incasso voor je lidmaatschapsgeld stop te zetten. Zeg je later op (dan deze 10 dagen voor einde lidmaatschapstermijn) dan loopt je lidmaatschap nog een maand door.

7) Beëindigen betaald lidmaatschap door ExpertUpdate

We kunnen je betaalde lidmaatschap stopzetten als we het lidmaatschapsgeld niet kunnen incasseren. Je houdt echter de verplichting tot betaling.

8) Aansprakelijkheid

ExpertUpdate is op geen enkele wijze aansprakelijk voor directe of indirecte schade voortvloeiend uit het gebruik van de informatie die aangeboden wordt op ExpertUpdate.

Aan de aangeboden informatie op ExpertUpdate.nl kun je geen rechten ontlenen.

ExpertUpdate besteedt de uiterste zorg aan de gebruiksvriendelijkheid en de technische ondersteuning van ExpertUpdate.nl. We garanderen echter niet het foutloos en/of ononderbroken functioneren ervan.

9) Auteursrecht

Alle teksten en beeldmateriaal op ExpertUpdate zijn auteursrechtelijk beschermd. Het staat je echter vrij om teksten en beeld te delen via de socialmedia-deelbuttons.

Lees ook:

onze disclaimer

ons privacystatuut