Wachtwoord vergeten? Reset je wachtwoord.

Over ExpertUpdate

Over ExpertUpdate

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons bestaan. Dat maakt dat ze binnen bedrijven een steeds grotere rol spelen op het gebied van marketing en communicatie. De ontwikkelingen gaan razendsnel en zijn moeilijk bij te benen.
Ook de kleine zelfstandige (zp'er of mkb'er, webshopeigenaar) die zelf de marketing-communicatie erbij doet kan veel voordeel halen uit de inzet van social media, maar heeft niet de tijd om doorlopend alle laatste ontwikkelingen te volgen.

Daarom hebben we ExpertUpdate Social Media bedacht: korte, bondige vakinformatie, gespot en geduid door de experts van de platformen, die direct toepasbaar is in de praktijk. Waar je veel tijd mee bespaart en waardoor je altijd up-to-date bent. Zo haal jij het maximale uit je socialemedia-inspanningen.

Toekomstige uitbreidingen van ExpertUpdate

Wat voor social media geldt, gaat natuurlijk ook op voor andere vakgebieden. Ons ideaal is een platform waar straks experts op uiteenlopende vakgebieden hun kennis delen. Heb je zelf specifieke kennis in huis? Misschien is dit dan iets voor je? 

Hartelijke groet,

Peter Sjoerdsma (rechts op foto), media consultant

Herman Couwenbergh (links op foto), online consultant

Deel je ervaringen met ExpertUpdate Social Media: laat ons weten wat je er van vindt.